Proveïdors

 • Agrobotiga Dominguez

  Agrobotiga Dominguez

  L'agrobotiga es un negoci familiar de uns joves emprenedors en ganes de donar un servei de productes propis i de proximitat .La nostra especialitat es la carxofa i el calçot entre d'altres.

 • Be Dous

  Be Dous

  Bedous és una petita granja d'ous amb certificació ecològica. Estem situats a cavall de l'Anoia i el Penedès,en un paratge únic, rodejat de bosc, vinya i oliveres. Les gallines estan en llibertat, on prenen el sol (i l'ombra), fan banys de sorra, picotegen herba i algun insecte. Les nostres gallines són molt felices, estàn lliures i gaudeixen d'un menjar ecològic.

   

  Podeu seguir-nos a Instagram: @ecobedous i a Facebook

  Les nostres gallines són molt felices, estan lliures i gaudeixen d’un menjar ecològic.

  Facebook Bedous

  Twitter

 • Brot d'Or

  Brot d'Or

  CULTIUS ECOLÒGICS DEL VALLÈS,S.L.

  Som una empresa familiar, fundada per Salvador Sala Druguet  des de l’any 1995.

  Ens dediquem a l’elaboració de brots germinats ecològics i la nostra missió és oferir a les persones una alimentació sana, ecològica, pura, viva, saborosa, d’alta qualitat, lliure d’additius, al·lèrgens i conservants i respectuosa amb el medi ambient.

  La marca amb la qual distribuïm els nostres productes és BROT D’OR,  reconeguda i pionera en el mercat ecològic de tot el país.

  Les nostres instal·lacions estan ubicades a Caldes de Montbuí (Barcelona).

 • Can Sala

  Can Sala

  Finca Can Sala, situada a Terrades (Girona). Empresa familiar dedicada tota la vida a la agricultura i desde fa 25 anys, cultivant cireres.  La prioritat principal és la qualitat de tots els nostres productes.

 • Cervesa Guineu

  Cervesa Guineu

  A Cervesa Guineu entenem la cervesa artesana com un producte fet amb passió, del qual s’ha de cuidar el procés de principi a fi. La nostra principal premissa és tenir un respecte absolut pels ingredients i respectar el seu procés natural d’elaboració. La cervesa artesana és explorar, és sorprendre el paladar amb nous i diferents matisos.

 • Coffee Bee Co

  Coffee Bee Co

  Coffee Bee Co. és una startup de cafe d'especialitat, basada en la qualitat i exclusivitat d'aquest producte. Som un equip jove i conscienciat en crear nous moviments en el món del cafe, volem assolir una perspectiva lliure i particular orientada a la gamma Premium. 

  El nostre instrument de referencia fonamental, és el tracte just amb les collites i els professionals especialitzats en producció i envasat, grades a aquest treball emprenedor, podem oferir estandards de qualitat per tastadors Q Grader certificats per l'institut america CQI. 

  Apostem per un món ecologic i un compromís amb el medi ambient, per aquest motiu, utilitzem processos sostenibles certificats per CCPAE. El nostre projecte va orientat a un progrés EcoFriendly i a una practica favorable i sensible del consum mediambiental, oferint noves trajectories que ajudin a construir una visió del cafe molt més innovadora. 

  Desitgem que l'autenticitat formi part de nosaltres, l'essencia de Coffee Bee Co. elabora cafe en gra per conservar totes les seves propietats organoleptiques, obtenint una aroma autentica i propia. 

 • EcoHerbes

  EcoHerbes

  Ecoherbes és un parc agroecològic de 10 hectàrees, on s’ubica Ecoherbes Park, un gran Jardí Botànic Medicinal amb més de 400 espècies de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries, envoltades de camps de cultiu i amb el Mar Mediterrani i el Parc Natural del Delta de l’Ebre com a teló de fons. Els cultius creixen a l’aire lliure, sense hivernacles. Els procediments propis de cultiu i elaboració de la nostra matèria prima, en harmonia entre tradició i coneixements científics actuals, donen com a resultat que els nostres tes i infusions siguin més aromàtics, de sabor exclusiu i d’elevadíssima qualitat.

  https://www.ecoherbes.com/nosaltres/

 • Embotits El Graner

  Embotits El Graner

  Tres dècades elaborant embotits artesanals de primera qualitat.

 • Formatges Camps

  Formatges Camps

  Formatges Camps és una empresa jove i emprenedora, creada pels fills d'una familia amb tradició agrícola durant diverses generacions.

  L'any 2000 vam prendre l'iniciativa d'elaborar formatges artesans amb la millor qualitat possible, respectant les tradicions i el medi ambient.

 • HeriCamps

  HeriCamps

  Som els germans Cubells i Cubells, HeriCamps és la nostra empresa familiar agroalimentària #EcoFriendly a La Figuera, Priorat.

 • Hidro Thridax

  Hidro Thridax

  Treballem per a implementar un nou model de negoci dins del món del cultiu. Un mètode innovador i natural que cobreix les necessitats de la població sense repercutir negativament sobre el medi ambient.

  – BERTA ESCODA SARDÀ – CEO

 • L'Alegria dels Bolets

  L'Alegria dels Bolets

  Som una empresa que fa 15 anys que es dedica a la comercialització de bolets, creada a conseqüència de la necessitat de posar al mercat productes de qualitat i proximitat, entre d’altres.

 • Matalafuga

  Matalafuga

  Herbes i espècies - Caldes de Montbui

 • Som Ebre

  Som Ebre

  Som una cooperativa agroecològica de producció i consum social que fa de pont entre les productores i les consumidores del territori. La nostra xarxa de distribució alimentària és participativa i sostenible.