EMO Solutions Online SL B67616748 informa que el procés de compra dels productes oferts al WEB s’explica expressament aquí.

Així mateix, l’USUARI pot tenir accés a les condicions generals d’ús i navegació del WEB mitjançant l’apartat Informació legal, al qual es pot accedir directament des d’aquí (enllaç a l’apartat informació legal)

L’USUARI declara que coneix i accepta de manera expressa tot el que s’explica als apartats anteriors.

Es confirmarà a l’USUARI la compra realitzada mitjançant l’enviament d’un correu electrònic, com també la informació de les condicions de compra aplicables als productes de la comanda, i que l’usuari haurà d’acceptar expressament com a requisit previ a la contractació.

EMO Solutions Online SL mostrarà de manera contínua els productes a la venda juntament amb les seves característiques i el preu. Es reserva el dret a decidir, en qualsevol moment, els productes que s’ofereixen a l’USUARI a través del WEB, així podrà, també en qualsevol moment, addicionar nous productes, els quals es regiran per allò disposat a les condicions generals en vigor en aquell moment. Així mateix, es reserva el dret a deixar de facilitar l’accés, en un moment determinat, i sense previ avís, a qualsevol dels productes oferts.

Les imatges són orientatives no impliquen un compromís contractual i poden variar del producte final.

La compravenda es formalitzarà i serà acceptada des del moment en què l’USUARI, ordenades totes les instruccions en relació amb l’objecte, preu, mitjà de pagament i entrega, premi el botó de compra a la pantalla oportuna.

Un cop efectuada la compra, l’USUARI visualitzarà la confirmació de la seva comanda a la pantalla i la podrà imprimir com a comprovant de compra.

La confirmació de la comanda i el comprovant de compra (impressió que fa l’USUARI) no tendran validesa com a factura. La factura serà el document que es rebi a l’entrega.

EMO Solutions Online SL es reserva el dret a anul·lar les comandes realitzades a partir d’errades o comandes amb direcció d’enviament incorrecta o incompleta. S’informarà el client sempre que sigui possible.

MÈTODES DE PAGAMENT

Pots pagar les teves comandes de les següents maneres:

TARGETA DE CRÈDIT: sense cap cost addicional

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: sense cap cost addicional

Aquesta pàgina web serà responsable de les transaccions associades a la botiga on-line, així com de mantenir el canal de pagament segur en la part que li correspon, a través de connexions SSL i la utilització de pàgines d’introducció de dades i canals de pagament segurs.

ENVIAMENT:

L'enviament es fa per una empresa externa a EMO Solutions Online SL i amb una assegurança de les mercaderies.