Qui som??

Som una empresa nascuda al 2020, que apostem per un model de negoci ètic, en el que tothom hi guanyi, respectant els valors de proximitat, de preu just, i la defensa de la nostra terra i la nostra pagesia.

Volem donar resposta a la demanda, cada vegada més creixent, de moltes persones que no viuen a prop del camp, però que voldrien consumir un producte de qualitat, de proximitat i que permetin a aquest sector, tenir dignitat económica i relleu generacional.

 

 FAQS

D’on venen els productes?

Tots els productes que trobaràs a la nostra web provenen de petits productors, molt propers a casa teva. Et donem la oportunitat de què els coneguis, cada cop que vas a un producte, tindràs l'enllaç on coneixeràs el seu productor. Sempre que el productor vulgui aparèixer en cas contrari en la descripció del producte apareixerà la seva procedència.

 

Perquè comprar aquí?

Fusionem el millor de dos conceptes: la qualitat i proximitat dels productes d’un mercat amb la comoditat que significa comprar on line, a l’hora que tu vols, quan pots i rebre la teva comanda a casa teva, visquis on visquis.

 

Volem escoltar-te:

Tenim un espai a la nostra web en la que podràs deixar la teva opinió i suggerències, prometem contestar-te!!!

 

Els nostres avantatges:

  • Compra la quantitat que necessites, no hi ha packs ni cistelles estàndards.

  • Repartim a tots els pobles i ciutats de Catalunya

  • Comodament del Mercat a casa teva sense carregar pes.
  • No facis cues, compres i t'ho portem.